Logo        CLIPPER KLUBBEN   

_mg_0368_crop.jpg   _mg_0428.jpg   _mg_0389.jpg   pinsen 2012_2.jpg   pinsen 2012_1.jpg   980x265.jpg   _mg_0373.jpg   _mg_0452.jpg   _mg_0483.jpg   sandnes april 2012.jpg   _mg_0436.jpg   _mg_0376.jpg     

Sidene til Clipperklubben er flyttet til ny server
og er under gjenoppbygging ...

De fleste menyer og linker er inaktive inntil videre ...


Clipperklubben - samlingspunktet for stolte Clipper eiere!

 

Clipper er Australske trawler-båter i størrelsesorden fra 36 til 60 fot. Clipper Motoryachts Ltd. produserer samtlige av sine båter i Kina. Verftet og Clipper Motoryachts Ltd. har over 30 års erfaring med produksjon av Clipper, som i en årrekke vært det ledende trawler-merket i Australia og New Zealand. Mark Campion har ledet utviklingen av Clipper Motoryachts Ltd i en årrekke, med hovedansvaransvaret for produksjonen i Kina. Mark har nå overtatt denne Clipper produksjonen og viderefører denne solide og verdifulle tradisjonen i sitt nye selskap Explorer Motor Yachts.

 

Selve klubben ble besluttet etablert i samarbeid med importør W-Yacht AS. Dette selskapet er blant annet importør og forhandler for Clipper i Europa. Første Clipper ankom Norge i 2005, og i løpet av disse fem årene har langt over 30 Clippere i størrelsesorden 34-60 fot funnet veien til norske eiere.

Clipper har sine særtrekk, og blir godt lagt merke til på fjorden. Stor og romslig flybridge, stort akterdekk, walkaround-løsning og et meget stort volum så vel innvendig som utvendig gir følelsen av å ha en hytte på sjøen eller som et solid fartøy i sjøen.

 

Man får lett en "fartøy følelse" ombord i en Clipper, og med både størrelse, tyngde og sakte fart blir det et helt annerledes båtliv. Eller som en nybakt "Clipper eier" så fortreffelig sa det: "Jomfruturen gikk den 16. mai med en tur på ca. 2,5 timer. Den hurtiggående båten, som vi bytta i Clipperen, brukte 40 minutt på samme turen. Det var litt uvant, men til gjengjeld kom vi nå frem samtidig med sjela, og det var en deilig opplevelse".

 

Clipper Motoryachts Ltd. legger stor vekt på solid håndverk, og treinteriøret i samtlige Clipper-modeller er av håndpolert massivt treverk med mange flotte detaljer. Det flotte og detaljerte håndverket om bord i Clipper båtene gir en flott atmosfære og følelse av eksklusivitet. Alt utstyret om bord i båtene er kun av kjente og solide Europeiske merker med leverandører i Norge. Dette gir en kombinasjon av det beste fra to verdensdeler og gjør vedlikehold og service enkelt.

 

Clipper trawlerne trives og passer godt i Norge og vil gjerne støtte opp om vår nasjonale trawler klubb - Norsk Trawler Klubb (NTK). Derfor får alle medlemmene i Clipperklubben automatisk medlemskap i NTK. Mer informasjon om NTK finner du ved å trykke på logoen under.

 

ntk_logo_200x90.jpg

 

Her finner du en rekke interressante linker og med informasjon om vår "unike" fartøyklasse - TRAWLER - samt andre nyttige linker til inn- og utland.

 

Derved har "Clipperklubben kastet loss" og vi tror dette kan blir en hyggelig og nyttig møteplass for alle Clipperne i Norge.  Ta gjerne kontakt for en prat eller ytterligere informasjon.

Utskriftsvennlig versjon   Skriv ut Del på facebook   Del på facebook


 

Adresse: Clipperklubben, Åmøy Havn, Båsen 38, 4152 Vestre Åmøy